Campingägarna: ”Med nya campingpaketet ska vi nå ännu fler gäster i år”

Aldrig tidigare har möjligheterna att marknadsföra sin camping varit så stora som idag, men det har inte heller varit så svårt som idag att hitta rätt kanal. För att göra det enklare har vi på Husvagn & Camping och Hollistay gått samman för att skapa Sveriges största marknadsplats för campingägare och gäster.

Tillsammans erbjuder vi tre olika paket som ger din camping synlighet på alla Husvagn & Campings och Hollistays plattformar.

Några som valt att investera Campingguidens stora paketet är Jessica Albrecht och Joakim Möllare som driver Snibbens Camping sedan 16 år tillbaka.

– Vi köpte campingen av min pappa och hans fru som drev anläggningen innan oss, så Snibbens har varit i vår familjs ägo i ca 31 år, berättar Jessica.

Campingen ligger cirka två kilometer från Högakustenbron, vackert belägen på en udde i vidsträckta Mörtsjön. Här finns både camping, stugor, vantell-lägenheter och en uppskattad restaurang.

Marknadsför sig genom Campingguidens stora paket

Snibbens Camping har många återkommande gäster men för att nå ut till nya har de i år bestämt sig för att synas på den nya marknadsplatsen.

– Vi tror att Husvagn & Camping och Hollistays nya marknadsplats är en av de viktigaste kanalerna i Sverige för att nå ut till nya gäster, säger Jessica.

För att få ut mesta möjliga synlighet i den nya marknadsplatsen för camping bestämde de sig för att köpa det stora campingpaketet.

– Stora campingpaketet är ett komplett paket som ger mycket för pengarna, menar Jessica.

Detta ingår i paketet

För endast 9 999 kronor (ord. pris 12 000 kronor) får du möjligheter att nyttja Hollistays digitala tjänster som att kommunicera direkt med campinggästerna om allt ifrån onlinebokning till att sälja unika upplevelser. Det ingår synlighet i det digitala campingregistret på Hollistay och Husvagn & Camping som i och med vårt samarbetet är det största i Sverige. Utöver basinformationen i registret ingår också en artikel under rubriken ”Veckans camping” på båda webbplatserna som inkluderas i nyhetbrevsutskick. Du får också en annons i Husvagn & Campings tryckta magasin under vinjetten ”Välkommen campinggäst” i valfritt nummer under säsongen.

I både stora och mellanstora campingpaketet finns även möjligheten att öppna upp en miniwebbshop som gästerna smidigt kan använda.

– För oss kommer miniwebbshopen också vara en stor fördel i och med att vi planerar att lägga ut våra fritidsaktiviteter i den, som till exempel uthyrning av mountainbikes, kanoter och vedeldad bastu, avslutar Jessica.

Är du också nyfiken på att använda våra tjänster och få marknadsföring via Campingguidens olika paket? Läs mer här!