Nu erbjuder vi marknadens bästa campingpaket 2023

Anmälan

Inför 2023 tar Husvagn & Camping ett ännu starkare grepp om campingmarknaden genom att ingå ett samarbete med Hollistay, Nordens ledande plattform för campare och campingboenden. Tillsammans tar vi campingvärlden till en ny nivå.

Samarbetet innebär att vi kan utveckla vår bevakning av campingnyheter med Hollistays digitala tjänster, som att interagera och kommunicera direkt med campinggästerna om allt ifrån onlinebokning till att sälja unika upplevelser.

I Campingpaketet ingår bland annat Husvagn & Campings populära Campingkatalog, som ges årligen ut till prenumeranter samt säljs även i butik till lösnummerköpare. Genom samarbetet med Hollistay räknar vi med att ha nära 2 300 camping- och ställplatser i vårt register och blir därmed Sveriges största marknadsplats för campingägare och gäster.

Campingkatalogen 2023 trycks redan i januari, så vill du få bra synlighet i den kontakta oss så snart som möjligt via formuläret på denna sida!

Vill du synas på den nya Campingmarknadsplatsen?

Vi erbjuder dig som är campingägare att synas under hela året på den ledande plattformen för campingägare och campare som publiceras på Husvagnochcamping.se och Hollistay.com. Du kan välja mellan tre olika paketerbjudanden beroende på vad som passar din verksamhet.

För mer information kontakta:
Alex Simonsson
Annonssäljare Allt om Husvagn & Camping,
Tel: 08-545 160 63 • mail: alex@sb-media.se