Sveriges största marknadsplats för campingägare och gäster 2023

Anmälan

Husvagn & Camping har under 2023 tagit ett ännu starkare grepp om campingmarknaden genom att ingå ett samarbete med Hollistay, Nordens ledande plattform för campare och campingboenden. Tillsammans tar vi campingvärlden till en ny nivå.

Samarbetet innebär att vi kan utveckla vår bevakning av campingnyheter med Hollistays digitala tjänster, som att interagera och kommunicera direkt med campinggästerna om allt ifrån onlinebokning till att sälja unika upplevelser.

I Campingpaketet ingår bland annat Husvagn & Campings populära Campingkatalog, som ges årligen ut till prenumeranter samt säljs i butik till lösnummerköpare från och med 6 april. Genom samarbetet med Hollistay räknar vi med att ha nära 2 300 camping- och ställplatser i vårt register och blir därmed Sveriges största marknadsplats för campingägare och gäster.

För dig som inte hann med att boka extra utrymme i Campingkatalogen har fortfarande möjlighet att ta del av erbjudanden i Campingpaketen i form av exponering i print och digitalt, och Hollistays tjänster – allt till ett rabatterat pris.

Läs nedan vad som ingår – eller ladda ner vår pdf här.

Klicka här för att komma till campingregistret.

Vill du synas på den nya Campingmarknadsplatsen?

Vi erbjuder dig som är campingägare att synas under hela året på den ledande plattformen för campingägare och campare som publiceras på Husvagnochcamping.se och Hollistay.com. Du kan välja mellan tre olika paketerbjudanden beroende på vad som passar din verksamhet. Året ut kan du köpa mellan- och stora campingpaketet till rabatterat pris.

Snibbens Camping har valt att köpa det stora paketet. Här berättar de mer om det!

Snibbens Camping, cirka två kilometer från Högakustenbron.

För mer information kontakta:
Alex Simonsson
Annonssäljare Allt om Husvagn & Camping,
Tel: 08-545 160 63 • mail: alex@sb-media.se